Translate

duminică, 3 aprilie 2011

Ziua Domnului

"Fericiti cei saraci cu duhul"_ fericiti cei care n-au mintea imbuibata de stiinta si l-au exclus pe Dumnezeu! Fericiti cei care par prostuti, dar au credinta, au rugaciune smerita!
"Fericiti cei ce plang"_ fericiti cei care isi plang pacatele si cauta spre Hristos, Cel care a sters toate lacrimile!
" Fericiti cei milostivi "_fericiti cei care pot milui, darui din ceea ce li se da! Nu dam ceea ce avem, dam ce ni se da!
" Fericiti cei ce inseteaza de drepate"_ fericiti cei ce cauta dreptate Lui Dumnezeu si nu se hranesc  din dreptatea proprie!
"Fericiti cei curati cu inima"_ fericiti cei care au ales Calea buna si nu si-au intinat sufletul si trupul, facandu-se uraciune Domnului! Fericiti cei care au pazit templu care li s-a dat spre ingrijire, inima pe care Domnul le-a dat-o spre locas al intelepciunii si al iubirii!
"Fericiti veti fi cand va vor ocara si va vor prigoni..."_ cine a gustat din Domnul, rabda! Cine s-a impritenit cu Hristos, intelege (sau i se da  a intelege!) ca suferinta lui e mica in comparatia cu suferintele Mantuitorului!

Deci, cu frica si cu nadejde, cu spovada si rugaciune, cu lacrimi si cu bucurie sa urcam Scara spre Hristos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decorațiuni pentru sărbătorile Pascale

Îmi place să "meșteresc" ceva, pentru fiecare anotimp sau sărbătoare.  Pentru sărbătorile Pascale,obișnuiesc să fac câteva podoabe...