Translate

vineri, 30 aprilie 2010

Pe unde mai hoinarim?

Maine, 1 Mai:

Pe 1 mai Teatrul Masca da start stagiunii in aer liber. Spectacolele se vor desfasura in parcul Herastrau, la intrarea dinspre Charles de Gaulle. Incepand de vineri si pana duminica sunt programate cate doua spectacole pe zi, la ora 12.30 si la 18.30. Nici Teatrul Metropolis nu se lasa mai prejos si au initiat programul special de 1 mai: Gratar si Teatru. Astfel, in zilele de 1 si 2 mai, de la ora 19.00 esti invitat la piesa In rolul victimei. Pretul biletelor este de 21,20 de lei.
La Teatrul National I.L. Caragiale aveti de ales intre Eduard al III-lea, cu Ion Caramitru pe 1 mai, Don Quijote cu Dan Puric pe 2 mai, iar duminica poti merge la Egoistul cu Radu Beligan. Daca ai chef de jazz si poezie, spectacolul realizat de Ion Caramitru si Johnny Raducanu, Dialoguri si fantezii in jazz, este solutia perfecta.




Gratar pe ritmuri clasice Cei care indragesc spectacolele clasice, pot merge la Opera sau Opereta, unde sunt programate doua dintre cele mai noi productii. La Opera Romana, sambata, 2 mai, de la ora 18.30, are loc premiera spectacolului Giselle, cu Oana Popescu si Ovidiu Matei, in rolul protagonistilor. La Opereta este programat spectacolul Romeo si Julieta. Piesa are la baza celebra poveste de dragoste scrisa de William Shakespeare, dar este plasata in zilele noastre, cu insertii de muzica  pop si rock. In rolurile principale ii vei vedea pe cantaretii Simona Nae si Jorge (George Papagheorghe). Spectacolul incepe la ora 19.00. Mai multe oferte la ...sursa
Sursa 


  •  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Miercurea fără cuvinte- trandafiri

 Miercurea fără cuvinte este găzduită  de Carmen,  https://vis-si-realitate-2.blogspot.com/?m=1 Happy WW!